GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR - Avutmuş İlkokulu

Avutmuş İlkokulu

Adres
AVUTMUŞ MAH. BAĞLAR CAD. AVUTMUŞ İLKOKULU AVUTMUŞ İLKOKULU BLOK NO 164 İÇ KAPI NO 1 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN
Vizyon
Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek;öğrencilerin ilgi, istidat ve kaabiliyetleri istiksmetinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak, ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat içinde kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyon
1.Biz.. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek becerileri kazandırmak için varız. 2.Biz...Öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarakçevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. 3.Biz..Öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; manevi değerlerimize sahip çıkan, diline ve kültürüne,bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
Ulaşım
İlçeye bağlı mahalle olduğundan her saat başı domuş Kalkmaktadır. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Avutmuş Mahallesi Köprübaşı Semti 28400 Şebinkarahisar/GİRESUN
6 Km.